Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Αριθμός ΓΕΜΗ: 001702401000

Όλα ξεκίνησαν το 1900 σε ένα αρωματοποιείο στη Πάτρα.
123 χρόνια μετά συνεχίζει πιστά αφοσιωμένη στις προτιμήσεις των καταναλωτών της.


Ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ χημικός, το 1900 ανακαλύπτει το πάθος του για τη φύση και τις μυρωδιές της. Δημιουργεί τα πρώτα φυσικά αρώματα χρησιμοποιώντας αγαθά της Ελληνικής φύσης.

Το 1994 ύστερα από 94 χρόνια σταθερής και συνεχούς ανάπτυξης, ιδρύεται μια νέα εταιρεία, η COSMELIA, με κύριο στόχο τη συνέχεια της προσπάθειας τόσο στο χώρο των αρωμάτων όσο και στο χώρο των καλλυντικών

Στα 29 χρόνια παρουσίας της η COSMELIA κατέχει σημαντική θέση στην παραγωγή και εμπορία καλλυντικών προϊόντων και αρωμάτων. Από την αρχή της μακρόχρονης πορείας τους, τόσο η ΕΠΑΜ ΜΕΝΟΥΝΟΣ όσο και η COSMELIA προσφέρουν αρώματα και καλλυντικά καθημερινής χρήσης και υψηλής ποιότητας, πάντα με πηγή έμπνευσης τη φύση και το περιβάλλον.
Με αυτό τον τρόπο, τα αρώματα εδραιώνονται στις προτιμήσεις των καταναλωτών, και η Εταιρεία αναπτύσσεται και κατορθώνει να προσφέρει προστιθέμενη αξία σε καταναλωτές και πελάτες.

Η δραστηριότητά μας επικεντρώνεται στους κλάδους καλλυντικών και αρωμάτων. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Η παρουσία της εταιρείας έχει να επιδείξει συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων καλλυντικών προϊόντων – με μεγάλο αριθμό αρωματοπωλείων – φαρμακαποθήκες και εξαγωγών.